Lirik/rumpaka JALENDRA (Tembang Sunda Cianjuran Kacapi Suling) Godebag

JALENDRA

Horeng ari piit meuting
tara anggang ti sayangna
horeng ari jogjog mondok
paingan ceuk babasaan
nya heulang patutunggalan
garunggang katinggang curug
kahilir alun-alunan.

lagu/rumpaka : N.N.
sumber :
Lagu-lagu Mamaos Tembang Sunda Laras Pelog
Disusun ku Sobirin.


loading...
Previous
Next Post »

2 komentar

Write komentar
ders70
AUTHOR
8 Mei 2018 04.54 delete

Cobi kang manawi kagungan mp3 na, abdi kasengsrem pisan

Reply
avatar
22 Mei 2018 21.36 delete

Hapuntenna MP3na mah teu gaduh kang Ders70... kin manawi urang milari. hatur nuhun parantos linggih ka blog sim kuring.

Reply
avatar