Lirik/rumpaka JALENDRA (Tembang Sunda Cianjuran Kacapi Suling) Godebag

JALENDRA

Horeng ari piit meuting
tara anggang ti sayangna
horeng ari jogjog mondok
paingan ceuk babasaan
nya heulang patutunggalan
garunggang katinggang curug
kahilir alun-alunan.

lagu/rumpaka : N.N.
sumber :
Lagu-lagu Mamaos Tembang Sunda Laras Pelog
Disusun ku Sobirin.


Previous
Next Post »